FAQ

Hier staan wat vragen die we dikwijls tegenkomen, met hun antwoorden ๐Ÿ™‚

 

Vraag:  Hoe kunnen we een camper boeken?

Antwoord: E-mail ons uw Naam, Adres, Woonplaats en telefoonnummer en welke camper u wenst te huren. Wij sturen dan binnen een kwartier het contract naar u per e-mail
 


Vraag:  Hoe gaat de betaling?

Antwoord:  Bij boeking dient u 50% van de huursom te voldoen. Het restant dient uiterlijk 4 weken voor vertrek betaald te worden.
 


Vraag:  Ik heb geen zin om 50% vooruit te betalen, wat nu?

Antwoord:  Geen probleem. U kunt kiezen voor een gespreide betaling zonder extra kosten. Het huurbedrag wordt dan in 6 delen gesplitst en u betaalt lekker makkelijk in 6 maandelijkse termijnen. ๐Ÿ™‚ Is de tijd tot uw vertrek minder dan 6 maanden, dan worden dat er natuurlijk minder. Dus lekker vroeg boeken heeft hier ook zijn voordeel. wink
 


Vraag:  Wanneer kunnen we de camper op komen halen?

Antwoord: Normaal gesproken begint een week huur op zaterdag ochtend om 10:00 uur en eindigt op vrijdag om 14:00 uur. We kunnen daar natuurlijk van afwijken als u dat wenst. De klant is koning bij ons. Vraag en wij zullen antwoorden.
 


Vraag:  Ik wil onze hond(en) meenemen, wat nu? ๐Ÿ™

Antwoord: Geen probleem ๐Ÿ™‚ Uw huisdieren zijn welkom in onze campers. Bij de meeste verhuurders zijn huisdieren verboden. Onze ervaring is echter dat mensen meer schade aan kunnen richten dan huisdieren. Moeten wij nu maar zeggen "verboden voor mensen"? Bij ons zijn (brave) huisdieren wel welkom. Ook eisen we GEEN grotere borg zoals andere verhuurders. Uw huisdier is gewoon een lid van uw gezin, geen extra borg. Bij pech of repatriering wordt uw huisdier ook gratis naar huis gevlogen, net als u.


Vraag:  Hoe zit het met de verzekeringen?

Antwoord: Al onze campers hebben een ALL-risk omnium verzekering, tegen brand, inbraak, diefstal etc. We hebben natuurlijk ook een pech-verhelping door geheel europa. Of er nu iets is met de motor, of een lekke band of wat dan ook: bel de pechverhelping en men komt gratis alles doen om u te helpen. We hebben zelfs een "hotel"-verzekering. Mocht u onderweg pech krijgen en de herstelling duurt iets te lang, dan mag u en al uw mede pasagiers op onze kosten gratis in een hotel gaan overnachten, zolang als het nodig is. Service met een smile ๐Ÿ™‚
 


Vraag:  Wat zit er allemaal in de camper?

Antwoord: In de camper zit alles om te eten, koken etc. Potten, pannen, borden, soepkommen, echte glazen, kopjes, openers, snijplank, etc. etc. etc. Het enige wat u mee moet nemen is bedde-goed, kussens, handdoeken en zo.
 


Vraag:  Heeft de camper ook buitenstoelen en tafel?

Antwoord: Nee, helaas. We zijn daar mee gestopt. Bijna alle stoelen kwamen kapot terug en dan moesten de volgende huurders zonder stoelen weg. Daarom kunt u beter uw eigen stoelen meenemen.
 


Vraag:  Kunnen er fietsen mee?

Antwoord: Uiteraard. Op iedere camper zit een fietsenrek voor 4 fietsen.
 


Vraag:  Moet ik de camper helemaal schoonmaken als ik uitgerust terug kom van vakantie? sad

Antwoord: Nee hoor. Wij doen (verplicht) de buitenschoonmaak als u terug komt. Dat kost eenmalig 60 euro, te betalen bij ophaling van de camper. U moet alleen de binnenkant goed schoonmaken, stofzuigen en met water en zeep schoonmaken. Duurt 60-90 minuutjes. Als u dat ook niet wenst te doen, dan doen wij dat, ook voor 60 euro. U kunt meteen naar huis en uitgerust thuis komen laugh
 


Vraag:  Zitten er gasflessen in de camper?

Antwoord: Ja. Er zit 1 LPG gasfles in, die u makkelijk kunt bijvullen bij bijna ieder benzine station, gewoon LPG voor auto's. Een volle fles kost u daar ongeveer 12 euro en daar doet u weken mee, dus dat zijn de kosten niet. De LPG is voor: Koken, verwarming, koelkast en heet water.
 


Vraag:  Welk rijbewijs heb ik nodig voor een camper bij jullie?

Antwoord: Een gewoon rijbewijs B is voldoende voor AL onze campers. Geen uitzonderingen.
 


Vraag:  Op welke brandstof rijdt de camper?

Antwoord: Op Diesel. Er zit trouwens ook cruise control op.


Vraag:  Zitten er al wegen vignetten op de campers?

Antwoord: Ja en nee. Het kan zijn dat een vorige huurder al wegenvignetten gekocht heeft die nog op de campers zitten. We garanderen dat echter niet. we corresponderen ook niet over welke vignet op welke camper zit. de verantwoordelijkheid om de juiste wegenvignetten aan te kopen (aan de grens) leggen we geheel bij de huurder. Win op tijd dus informatie hierover in.
 


Vraag:  Mogen we met de camper naar de wintersport? ๐Ÿ™‚

Antwoord: U mag doen wat u wenst. De campers hebben echter GEEN winterbanden en GEEN sneeuwkettingen. Boetes daaromtrent zijn dan ook voor uw rekening. Het is verboden om sneeuwkettingen onder de campers te leggen. Het is ook verboden om over besneeuwde wegen te rijden in de wintersportgebieden.
 


Vraag:  Betalen we ook een borg?

Antwoord: Ja. De borg van de campers bedraagt 1000 euro, te betalen uiterlijk 2 weken voor vertrek of als u de camper komt ophalen. Onze verzekering keert pas uit als de schade boven de 1000 euro is en de eerste 1000 euro wordt niet uitgekeerd, dat is het eigen risico. Uw borg dient dan ook om die eerste 1000 euro per schadegeval te dekken. De huurder is altijd verantwoordelijk voor de eerste 1000 euro per schade geval. Voorbeeld: Als u een camper van 50.000 euro total los rijdt door uw schuld, betaalt de verzekering 49.000 euro aan ons en u betaalt 1000 euro.
 


Vraag:  

Antwoord
 


Vraag:  

Antwoord
 


Vraag:  

Antwoord
 


Vraag:  Ik heb een vraag die hier niet staat ๐Ÿ™

Antwoord: Geen probleem. stuur en email naar huren at camperverhuur punt be en we antwoorden zo snel als mogelijk is, soms al binnen 5 minuten. We zullen dan gelijk uw vraag hier bij zetten ๐Ÿ™‚
 


Print Friendly, PDF & Email