Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn hoofdzakelijk vakantiegangers uit Nederland en België voor een vakantie, een romantisch weekend met Cava in de koelkast, een toffe dag weg of een weekend op een cool festival. Of u nu in Nederland of België woont, u bent bij ons verzekerd van een uitmuntende vakantie en we doen graag iets extra voor u als u dat wenst. (Zeker als er iets te vieren valt)

Daar de prijzen van Campers in België lager liggen dan de prijzen in Nederland (door de Nederlandse BPM), mogen wij veel Nederlanders tot onze klanten rekenen. Dit neemt uiteraard niet weg dat huurders uit België en Luxemburg even welkom zijn. Daarnaast hebben we tevens Nederlanders en Belgen als klant gehad uit Shanghai, Oostenrijk, Ierland, Aruba, Australië, Japan, Arabische Emiraten, Singapore, Zuid Afrika, Denemarken, Israël, China, USA etc.

Maar Ook bedrijven huren vaak onze campers voor diverse redenen.
Hier een bloemlezing van onze zakelijke huurders.
 


We hebben de campers mogen leveren voor de tv-opnames van "Wauters vs. Waes"
 


Hier een opname uit de serie "Wauters vs. Waes" met een van onze campers


          
In 2005 werd van 17 maart tot 21 juni (3 maanden) een van onze campers gehuurd door de Nederlandse SNS bank, die daarmee een promotietoer deed door geheel nederland. Het beplakken van de hele camper met foto-print werd ook gedaan in onze werkplaats.O'Neil (surf-gear) huurde in 2008 11 campers van ons voor een surf-evenement op Jersey
(Engels eiland bij de Franse kust).Hans Otten heeft ook bij ons gehuurd voor diverse TV-Programma's


    
Wij leveren al meer dan 10 jaar campers voor de "ROPARUN", een maraton voor het goede doel.
Al onze campers zijn meestal een jaar vantevoren volgeboekt voor dit evenement.
Contacteer ons als u nog campers wenst te huren.Voor een ontelbaar aantal keer zijn onze campers al gehuurd geweest voor filmopnames, fotoshoots en als make-up wagens.In december 2005 werden er voor 3 weken een  aantal van onze Campers gehuurd door de Amerikaanse Filmster/Producer/Writer Damian Robert Chapa, o.a. bekend van Melrose Place,  Married with children, Walker texas ranger en Under Siege (met Steven Seagal)
De filmopnames werden gedaan in de omgeving van Antwerpen. Welke film het was, werd geheim gehouden 🙂
Damian kwam persoonlijk de campers inspecteren en de contracten tekenen.
Dit was wel niet zo'n groot project, maar toch een vermelding waard 🙂

Print Friendly, PDF & Email